08 May 2023 Current Affairs

0
162
08 May 2023 Current Affairs
08 May 2023 Current Affairs

Current Affairs

08 May 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 08 May 2023 

Ques 1. Which state/UT has launched the ‘Adarsh Colony Initiative’?
Ans.  Odisha

Ques 2. Who has released the book ‘Made in India: 75 Years of Business and Enterprise’?
Ans.  Amitabh Kant

Ques 3. Who will be awarded with the Honorary Palme d’Or at the 76th Cannes Film Festival?
Ans.  Michael Douglas

Ques 4. In which country will PM Modi attend the Bastille Day parade?
Ans. France

Ques 5. India and which country have recently signed MoU on Industrial Research and Development Cooperation?
Ans.  Israel

Ques 6. In which kingdom 2000 year old water bodies have been found?
Ans.  Madhya Pradesh

Ques 7. Where is the ‘Sinthan Snow Festival 2023’ organized?
Ans. Jammu and Kashmir

Ques 8. When is “World Portuguese Language Day” celebrated?
Ans. 05 May

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here