• Sat. Mar 2nd, 2024

NotesPlanet

Visit Our NotesPlanet Website and Build your Future

08 February 2023 Current Affairs08 February 2023 Current Affairs

Current Affairs

08 February 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 08 February 2023 

Ques 1. How many competitions will be held in the Khelo India Winter Games in Jammu and Kashmir?
Ans. 09

Ques 2. Who has won the ‘Mathrubhumi Book of the Year Award’?
Ans. Dr. Peggy Mohan

Ques 3. When is ‘World Wetlands Day’ celebrated?
Ans. February 02

Ques 4. Which company has invested $300 million in AI startup Anthropic?
Ans. Google

Ques 5. Who has launched the ‘pay as you drive’ policy?
Ans. New India Assurance

Ques 6. Which Indian company has tied up with Sri Lankan biscuit maker Maliban?
Ans. Reliance Retail

Ques 7. In which nation has Adani Group acquired Haifa Port?
Ans. Israel

Ques 8. Who became the only living Indian to win three Grammy Awards?
Ans. Ricky Cage

Ques 9. Where will the 3rd Khelo India Winter Games be held from February 10 to 14?
Ans. Gulmarg

Ques 10. Who has been appointed a member of the US House Committee on Intelligence?
Ans. Ami Bera

Ques 11. Who has presented the Union Budget 2023?
Ans. Finance Minister Sitharaman

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *