08 February 2022 Current Affairs

0
174
08 February 2022 Current Affairs
08 February 2022 Current Affairs

Current Affairs

08 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 08 February 2022 

Ques 1. Which country has announced a diplomatic boycott of the opening and closing ceremonies of the Winter Olympics?
Ans. India

Ques 2. Recently Lata Mangeshkar has passed away, when did she get Bharat Ratna.
Ans. In 2001

Ques 3. Where will the Suzuki Innovation Center be set up recently?
Ans. IIT Hyderabad

Ques 4. How many times India has become the world champion in the Under-19 Cricket World Cup.
Ans. Five times

Ques 5. Which bank has been awarded the Confederacy of Indian Industry Award?
Ans. Karnataka Bank

Ques 6. Whose license has been canceled by the Khadi and Village Industries Commission?
Ans. Mumbai Khadi and Village Industries Association

Ques 7. Who has been written the book ‘Golden Boy Neeraj Chopra’?
Ans. Navdeep Singh Gill

Ques 8. Kotak General Insurance has partnered with whom to offer motor insurance to used car buyers.
Ans. With CARS24

Ques 9. To whom has LIC tied up for digital distribution of life insurance?
Ans. Policybazaar

Ques 10. The foundation stone of the new Border Haat has been laid on the border of India and which country?
Ans. Bangladesh

Ques 11. Who has become the new director of NCERT?
Ans. Professor Dinesh Prasad

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs today, current affairs of today, current affairs in Hindi, current affairs Hindi, current affairs gk today, current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here