07 February 2022 Current Affairs

0
231
07 February 2022 Current Affairs
07 February 2022 Current Affairs

Current Affairs

07 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 07 February 2022 

Ques 1. Bharat Ratna Lata Mangeshkar passed away on 06 February 2022, how old was she.
Ans. 92 years old

Ques 2. Which country has announced a diplomatic boycott of the opening and closing ceremonies of the Winter Olympics?
Ans. India

Ques 3. Who has won the Under-19 Cricket World Cup 2022 (U-19 Cricket World Cup 2022) of Cricket?
Ans. India

Ques 4. Padma Shri awardee Shri Ibrahim Sutar has departed away, who was he?
Ans. Religious speaker.

Ques 5. Which army contingent has received the best troop award in the Republic Day Parade 2022?
Ans. CISF contingent

Ques 6. Who has become the new Managing Director of ‘Indigo’?
Ans. Rahul Bhatia

Ques 7. Ramesh Dev has passed away, he is related to which field.
Ans. Actor and film producer

Ques 8. Which bank has been awarded the Indian Industry Award?
Ans. Karnataka Bank.

Ques 9. According to the data of the Center for Monitoring the Indian Economy, what was the percentage of the unemployment rate in India in January 2022?
Ans. 6.57 percent

Ques 10. Who has unveiled the ‘Statue of Equality?
Ans. Narendra Modi.

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here