07 September 2022 Current Affairs

0
49
07 September 2022 Current Affairs
07 September 2022 Current Affairs

Current Affairs

07 September 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 07 September 2022 

Ques 1. Which country has signed a $2.25 billion deal with a Russian nuclear company?
Ans. South Korea

Ques 2. Who has become the new CEO of Sansad TV?
Ans. Utpal Kumar

Ques 3. Which state government has been fined Rs 3500 crore by the National Green Tribunal (NGT) for violating waste management rules?
Ans. West Bengal

Ques 4. When is International Charity Day celebrated?
Ans. 5 September

Ques 5. According to the latest IMF data, which country is the fifth largest economy in the world?
Ans. India

Ques 6. IndusInd Bank has tied up with whom for the supply chain?
Ans. ADB

Ques 7. AAI and LFV Air Navigation Services of which nation have partnered?
Ans. Sweden

Ques 8. B Sheikh Ali has passed away, who was he?
Ans. Renowned historian

Ques 9. Which bank has appointed Mahendra Shah as its CEO & MD?
Ans. IDFC Bank

Ques 10. In which Nation the first statue of Swami Vivekananda has been installed?
Ans. Latin America

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here