04 November 2022 Current Affairs

0
32
04 November 2022 Current Affairs
04 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

04 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 04 November 2022 

Ques 1. Who has been named as the next Indian envoy to Ivory Coast?
Ans. IFS Rajesh Ranjan

Ques 2. In which country the ‘Constitutional Amendment’ reducing the powers of the President was passed?
Ans. Sri Lanka

Ques 3. In which city ‘Akash for Life Space Conference’ was held?
Ans. Dehradun

Ques 4. Which bank has received the ‘DX 2022 Award’?
Ans. Karnataka Bank

Ques 5. Which country has defeated Colombia to win the 2022 FIFA U-17 Women’s World Cup?
Ans. Spain

Ques 6. In which city the International Dance Festival ‘Uddhav Utsav 2022’ is being organized?
Ans. Gwalior

Ques 7. Which country has posthumously honored former US Senator Edward M. Kennedy with the prestigious ‘Friends of Liberation War honor?
Ans. Bangladesh

Ques 8. Which state will host the Track Asia Cup 2022?
Ans. Kerala

Ques 9. When is United Nations Day celebrated?
Ans. 24 October

Ques 10. Who has got the “Scotch” award?
Ans. Laxmi Bhandar Yojana

Ques 11. In which state Mangarh Dham was declared a national monument by PM Modi?
Ans. Rajasthan

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here