07 July 2023 Current Affairs

0
80
07 July 2023 Current Affairs
07 July 2023 Current Affairs

Current Affairs

07 July 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 07 July 2023 

Ques 1. In which state dedicated forests will be made for monkeys?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 2. Where is the ‘Chikhal Kalo’ festival celebrated?
Ans. Goa

Ques 3. Who has been reappointed as India’s ambassador to WTO?
Ans. Brajendra Navneet

Ques 4. When is National Medical Day being celebrated?
Ans. July 01

Ques 5. Who was succeeded by Lt Gen MU Nair as India’s top cyber security chief?
Ans. Lieutenant General Rajesh Pant

Ques 6. Which video conferencing app has been launched by Jio Platforms?
Ans. Geomit

Ques 7. In which district of Mumbai (Maharashtra) India’s first carbon-neutral village is being developed?
Ans.  in Thane district

Ques 8. In which state the country’s first ‘Co-operative Sainik School’ will be established?
Ans. Gujarat

Ques 9. Who has topped the FIFA Men’s National Football Team Rankings?
Ans. Argentina

Ques 10. Which international hostel has been inaugurated in New Delhi?
Ans. Honeymoon

Ques 11. Where will Google ban local news regarding media law?
Ans. Canada

Ques 12. Who has been appointed as the CEO of Quick Heal Technologies?
Ans. Vishal Salvi

Ques 13. In which country the first hotel made of gold has been opened?
Ans. Vietnam

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here