06 May 2022 Current Affairs

0
194
06 May 2022 Current Affairs
06 May 2022 Current Affairs

Current Affairs

06 May 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 06 May 2022 

Ques 1. The Virtual Pension Adalat will be organized on which state’s North Western Railway?
Ans. Rajasthan

Ques 2. Who has been appointed as the advisor to the Prime Minister in the Prime Minister’s Office?
Ans. Tarun Kapoor

Ques 3. In which European country did India open its new mission?
Ans.Lithuania

Read Also: Current Affairs

Ques 4. When is Press Freedom Day 2022 celebrated?
Ans. 03 May

Ques 5. When is ‘International Labor Day’ celebrated?
Ans.01 May

Ques 6. By what percentage has the Chhattisgarh government increased the dearness allowance of the employees?
Ans. 05%

Ques 7. Where have Twelve national highway projects worth Rs 8000 crore been inaugurated?
Ans. Hyderabad

Ques 8. When is Parshuram Jayanti 2022 celebrated?
Ans. 03 May

Ques 9. Tarsem Singh Saini has departed away, who was he?
Ans. singer

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here