05 July 2022 Current Affairs

0
38
05 July 2022 Current Affairs
05 July 2022 Current Affairs

Current Affairs

05 July 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 05 July 2022 

Ques 1. When is International MSME Day celebrated?
Ans. 27 June

Ques 2. Ambika Rao, who departed away, was associated with which profession?
Ans. acting

Ques 3. Who has won the title of ‘Ranji Trophy 2022’?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 4. Which sports company has entered into a long-term major sponsorship agreement with the Indian Olympic Association (IOA)?
Ans. Adani Sportsline

Ques 5. Who has announced the acquisition of ‘blinkit’?
Ans. Zomato

Ques 6. Who has been honored with the Microsoft Partner of the Year Award?
Ans. HCL Technologies

Ques 7. Which country’s athlete Sydney McLaughlin has broken the world record in the 400m hurdles?
Ans. America

Ques 8. Who is the brand ambassador of the Fan code?
Ans. Ravi Shastri

Ques 9. Which Indian captain has set the world record for the most runs in Test cricket with 29 runs in an over?
Ans. Jasprit Bumrah

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, CA, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here