05 February 2023 Current Affairs

0
231
05 February 2023 Current Affairs
05 February 2023 Current Affairs

Current Affairs

05 February 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 05 February 2023 

Ques 1. In February 2023, the International Monetary Fund approved an aid package of $ 4.7 billion to which country?
Ans. Bangladesh

Ques 2. The Chief Minister of which state has recently announced to make the state drug-free by the year 2025?
Ans. Uttarakhand

Ques 3. “Haifa Port” has been acquired by Adani Group, it is located in which nation?
Ans. Israel

Ques 4. Who participated in Krishnaguru Eknam Akhand Kirtan?
Ans. Narendra Modi

Ques 5. Who has won the first ‘National Beach Soccer Championship 2023’?
Ans. Kerala

Ques 6. Laadli Bahna Yojana was launched by the Chief Minister of which state to provide ₹1000 per month for women?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 7. Which state’s National Cadet Corps (NCC) contingent had Prime Minister Banerjee at the Republic Day Service 2023?
Ans. Maharashtra

Ques 8. Who has made it as the richest man of India?
Ans. Mukesh Ambani

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here