04 February 2023 Current Affairs

0
248
04 February 2023 Current Affairs
04 February 2023 Current Affairs

Current Affairs

04 February 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 04 February 2023 

Ques 1. In which country has Adani Group acquired ‘Haifa Port’?
Ans. Israel

Ques 2. Where has it been announced to set up a center of excellence to make India a global hub for millet?
Ans. Hyderabad

Ques 3. When is World Wetlands Day observed to raise awareness about wetlands?
Ans. February 02

Ques 4. Which country’s Prime Minister Al Minhad has renamed Al Maktoum city as Hind city?
Ans. Saudi Arab Emirates (UAE)

Ques 5. ‘a. D. Damodaran’ has passed away. Who was he? ,
Ans. nuclear scientist

Ques 6. Who has been appointed as the Country Head for India by Morgan Stanley?
Ans. Arun Kohli

Ques 7. Who took command of the Vajra Division?
Ans. Major General Girish Kalia

Ques 8. Where has Khadi Utsav 2023 been inaugurated?
Ans. Mumbai

Ques 9. ‘Neelmani Phukan’ has passed away. Who was he?
Ans. Poet

Ques 10. Where was India’s first Stack Developer Conference held?
Ans. New Delhi

Ques 11. Who has launched the ‘Visit India Year 2023’ initiative in New Delhi?
Ans. G Kishan Reddy

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here