02 November 2022 Current Affairs

0
50
02 November 2022 Current Affairs
02 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

02 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 02 November 2022 

Ques 1. Which department has started the “Women Friendly Tourism” project?
Ans. Kerala Tourism Department

Ques 2. Who has become the Governor of the Reserve Bank of India (RBI) again?
Ans. Shaktikanta Das

Ques 3. Who won the gold medal in the first leg of the Khelo India Weightlifting Tournament?
Ans. Mirabai Chanu

Ques 4. Which country has hosted the 18th ASEAN-India Summit 2021?
Ans. Brunei

Ques 5. In which town the Election Commission of India is hosting an international conference on ‘Role, Framework, and Capacity of Election Management Bodies’ from 31 October to 1 November?
Ans. New Delhi

Ques 6. Which has become the first Indian company to post earnings calls on Metaverse?
Ans. RIL

Ques 7. Which state government has started the world’s first FIFA football for a school program?
Ans. Odisha

Ques 8. How many funds will India give to the United Nations Trust Against Terrorism?
Ans. $500,000

Ques 9. When is World Cities Day celebrated?
Ans. 31 October

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here