02 March 2023 Current Affairs

0
171
02 March 2023 Current Affairs
02 March 2023 Current Affairs

Current Affairs

02 March 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 02 March 2023 

Ques 1. When is ‘National Science Day 2023’ celebrated?
Ans. on 28 February

Ques 2. In which state was the first compressed biogas plant in the North East was built?
Ans. North Assam

Ques 3. Vishwabhushan Harichandan has taken oath as the Governor of which kingdom?
Ans. Chhattisgarh

Ques 4. When is World Scout Day celebrated?
Ans. February 22

Ques 5. ‘INS Sukanya’ has reached the port of which nation on an official visit?
Ans. Sri Lanka

Ques 6. Who won the award for Outstanding Performance by a Male Actor in a Leading Role at the Screen Actors Guild Awards 2023?
Ans. Brendan Fraser

Ques 7. Which has become the first High Court of the country to publish judgments in a regional language?
Ans. Kerala High Court

Ques 8. Which country has overtaken India as the world’s sixth-largest equity market?
Ans. Britain

Ques 9. FATF has canceled the membership of which country?
Ans. Russia

Ques 10. Nitin Gadkari inaugurated 7 National Highway projects. Where was this program organized?
Ans. North Ballia, Uttar Pradesh

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here