Today Current Affairs 25 June 2024

0
54
Today Current Affairs 25 June 2024
Today Current Affairs 25 June 2024

Current Affairs

Today Current Affairs 25 June 2024: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

25 June 2024 Current Affairs

Ques 1. Who has been appointed as the ‘Pro tem Speaker’ of the Lok Sabha?
Ans. Bharthari Mahtab

Ques 2. Who was removed from the post of Director General of the National Testing Agency (NTA) in June 2024 after irregularities in the NEET (UG) exam 2024?
Ans. Subodh Kumar Singh

Ques 3. The Rajasthan government has announced to increase the annual honorarium given to farmers under the Kisan Samman Nidhi from ₹ 6,000 per year to how much?
Ans. 8,000

Ques 4. Where will Finance Minister Nirmala Sitharaman chair the 53rd GST Council meeting?
Ans. New Delhi

Ques 5. Who has launched the website and app for World Food India 2024?
Ans. Chirag Paswan

Ques 6. Who is the chairman of the high level committee of experts constituted by NTA to ensure transparent, smooth and fair conduct of examinations?
Ans. Dr. K. Radhakrishnan

Ques 7. Through which app will the employees covered under Rajasthan Government Health Scheme be able to order medicines at home?
Ans. RGHS Connect App

Ques 8. In all 55 districts of which state, ‘Pradhan Mantri College of Excellence’ will be launched from July 1?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 9. In which state’s Jangam district, a new eel species has been discovered by ZSI?
Ans. Odisha

Ques 10. Who presides over the meetings of the Goods and Services Tax (GST) Council?
Ans. Union Finance Minister

Ques 11. Which online toll-free counseling service has been launched to help students and patients suffering from mental depression?
Ans. Telemans

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Youtube: Notesplanet

Tags: current affairs answers, current affairs in Hindi, today current affairs in Hindi, current affairs pdf, current affairs 2024, 10 current affairs, today current affairs pdf, current affairs of India.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here