List of Important Organizations and Their Headquarters

0
123
List of Important Organizations and Their Headquarters
List of Important Organizations and Their Headquarters

List of Important Organizations and Their Headquarters

List of Important Organizations and Their Headquarters: In this post, we share Organizations and Their Headquarters. It’s important for All Exam and general Knowledge.

Organizations And Their Headquarters

Ques 1. Where is the headquarter of GATT?
Ans. Geneva (1947)

Ques 2. When were G-8 countries established?
Ans. 1975

Ques 3. Where is the headquarter of UNCTAD located?
Ans. Geneva (1964)

Ques 4. Where is the Food and Agriculture Organization located?
Ans. Rome (1945)

Ques 5. Where are the headquarters of NATO countries located?
Ans. Brussels (1949)

Ques 6. Where is the headquarter of Asian Development Bank located?
Ans. Manila (1966)

Ques 7. Where is the International Court of Justice located?
Ans. The Hague (1946)

Ques 8. Where is Interpol located?
Ans. Paris (1923)

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: world organisations and their headquarters pdf, national organisations and their headquarters pdf, international organisations and their headquarters tricks, international organizations list pdf, headquarters list pdf, important organisations and their headquarters in india, important international organisations and their headquarters.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here