• Tue. Feb 27th, 2024

NotesPlanet

Visit Our NotesPlanet Website and Build your Future

Current Affairs 25 October 2023Current Affairs 25 October 2023

Current Affairs

Current Affairs 25 October 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

 25 October 2023 Current Affairs

Ques 1. Who will host the Women’s FIH Hockey Olympic Qualifier?
Ans. India

Ques 2. Who is the winner of the women’s singles title at Abu Dhabi Masters 2023?
Ans. Unnati Hooda

Ques 3. Justice Siddharth Mridul has been appointed as the 7th Chief Justice of the High Court of which state by President Draupadi Murmu?
Ans. Manipur

Ques 4. India and which country have organized a meeting of the Military Sub-Committee in New Delhi?
Ans. France

Ques 5. Who has been appointed by HP as Senior Vice President and MD for India?
Ans. Ipsita Dasgupta

Ques 6. Governor of which state CV Anand Bose has presented ‘Durga Bharat Samman Award’?
Ans. West Bengal

Ques 7. How many Shaktipeeths are there in Bangladesh?
Ans. 5

Ques 8. India and which country have signed an agreement to promote defense relations?
Ans. Italy

Ques 9. Who has been appointed by Puma.India as its brand ambassador?
Ans. Mo. Shami

Ques 10. ‘Deposit Linked Loan Scheme’ of Co-operative Bank has been launched by which state government?
Ans. Himachal Pradesh

Ques 11. Who was honored with the ‘Global Leadership Award’ by the Center on Legal Profession, Harvard Law School?
Ans. CJI D.Y. Chandrachur

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet, 22 अक्टूबर 2023 कर्रेंट अफेयर्स ,20 October 2023 Current Affairs .

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *