Current Affairs 20 June 2023

0
206
Current Affairs 20 June 2023
Current Affairs 20 June 2023

Current Affairs

Current Affairs 20 June 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

20 June 2023 Current Affairs 

Ques 1. Which state government has abolished the ‘anti-conversion law’?
Ans. Karnataka

Ques 2. Where has Prime Minister Modi inaugurated the first ‘National Training Conference’?
Ans. New Delhi

Ques 3. ‘Gaon Ki Beti Yojana’ is associated with which state?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 4. Where has the ‘Julie Ladakh Programme’ been launched by the Indian Navy?
Ans. Ladakh

Ques 5. India and which country have agreed to have bilateral trade of 01 billion Euro by 2030
Ans. Serbia

Ques 6. In which country ‘Miss World 2023’ will be organized after 27 years?
Ans. India

Ques 7. Which state has been selected for the ‘International Green Apple Award’ for beautiful buildings and structures?
Ans. Telangana

Ques 8. Who has taken over as the Commander of Strike Corps?
Ans. Sanjay Mitra

Ques 9. Which gram panchayat has topped in the first panchayat ranking of Jammu and Kashmir?
Ans. Harwan (Srinagar)

Ques 10. GeM district level buyer seller workshop has been organized in which state?
Ans. Uttar Pradesh

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here