Current Affairs 07 June 2023

0
134
Current Affairs 07 June 2023
Current Affairs 07 June 2023

Current Affairs

Current Affairs 07 June 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

07 June 2023 Current Affairs 

Ques 1. In which nation submerged mud volcano has been seen?
Ans. Norway

Ques 2. When is the International Day of UN Peacekeepers 2023 celebrated?
Ans. May 29

Ques 3. Which team has been honored with the ‘Fair Play Award’ in IPL 2023? –
Ans. Delhi Capitals

Ques 4. Where will Tata Group set up India’s first Lithium Oil Cell Manufacturing Giga Factory?
Ans. Gujarat.

Ques 5. Which Indian actor has been signed by Zebronics TV as its brand ambassador?
Ans. Hrithik Roshan

Ques 6. Which Indian shuttler has won the Malaysia Masters 20023 title?
Ans. HS Pranay

Ques 7. Become the batsman with the most centuries in the history of IPL?
Ans. Virat Kohli

Ques 8. Who has recently taken over as the 14th President of the World Bank?
Ans. Ajay Banga

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here