Current Affairs 03 April 2023

0
127
Current Affairs 03 April 2023
Current Affairs 03 April 2023

Current Affairs

Current Affairs 03 April 2023: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

03 April 2023 Current Affairs 

Ques 1. country’s King Norodom Sihamoni has come on his first visit to India?
Ans. Cambodia

Ques 2. Who has been appointed as the new MD of UCO Bank?
Ans. Ashwani Kumar.

Ques 3. Which state has started ‘Lake Development Programme’?
Ans. By the state of Telangana

Ques 4. In which state the world’s third and India’s second largest cricket stadium will be built?
Ans. Rajasthan

Ques 5. Which is the first US state to condemn Hinduphobia?
Ans. Georgia

Ques 6. Which state government has announced to open ‘Nasha Mukti Kendra’ in all its districts?
Ans. Telangana

Ques 7. Which is the most valuable football club according to Forbes magazine?
Ans. Real Madrid

Ques 8. Who has been awarded the Olympic gold medal after a decade in 2023?
Ans. Runner Lashinda Demus

Ques 9. In which state was the Space System Design Lab inaugurated recently?
Ans. Gujarat

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here