31 January 2022 Current Affairs

0
313
31 January 2022 Current Affairs
31 January 2022 Current Affairs

Current Affairs

31 January 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 31 January 2022 

Ques 1. Who has won the Australian Open 2022 men’s title?
Ans. Rafael Nadal

Ques 2. When is Data Privacy Day observed?
Ans. January 28

Ques 3. Who has defeated Rafael Nadal in the Australian Open 2022 men’s category?
Ans. Daniil Medvedev

Ques 4. Who has written the book ‘The $10 Trillion Dream’?
Ans. Subhash Garg

Ques 5. World Championship medalist Sarjubala has now become a professional boxer, she belongs to which state.
Ans. Manipur

Ques 6. Who has launched a new application named ‘Digital Parliament’?
Ans. Lok Sabha Secretariat

Ques 7. Recently who has got the Allen Border Medal 2022.
Ans. Mitchell Starc

Ques 8. Which kingdom government has announced to bring an ordinance to weaken the powers of Lokayukta?
Ans. Kerala

Ques 9. Researchers of which nation have discovered a new type of coronavirus neokov?
Ans. China

Ques 10. According to the WGC report, the global gold demand has increased by what percent?
Ans. 10 %

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs 2020 questions and answers, current affairs 2021, current affairs adda 247, current affairs of India, current affairs India, current affairs pdf, current affairs 2019, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here