28 September 2023 Current Affairs

0
115
28 September 2023 Current Affairs
28 September 2023 Current Affairs

Current Affairs

28 September 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 28 September 2023 

Ques 1. Chief Minister of which state was awarded Singapore’s top fellowship? ,
Ans. Assam

Ques 2. ‘Veerangana Durgavati Tiger Reserve’ has become the latest tiger reserve of which state?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 3. ‘Who has been appointed as Deputy Inspector General of CBI?
Ans. Kuldeep Dwivedi

Ques 4. How many PWD roads has the Uttar Pradesh government decided to rejuvenate?
Ans. 62000

Ques 5. The Chief Minister of which state has announced ‘Mukhyamantri Shramik Kalyan Yojana’?
Ans. Arunachal Pradesh

Ques 6. ‘India Energy Summit 2023’ has been inaugurated?
Ans. New Delhi

Ques 7. Which state government issued the order for implementation of ‘Adopt a School Scheme’
Ans. Maharashtra

Ques 8. Which airline entered into codeshare agreement with AIX Connect?
Ans. Air India

Ques 9. The Governor of which state has unveiled the logo of Kala Kranti Mission?
Ans. West Bengal

Ques 10. Indian women’s cricket team has won the gold medal by defeating which country’s team in the ’19th Asian Games 2023′.
Ans. Sri Lanka

Ques 11. With whom has Khadi and Village Industries Commission signed an agreement to promote Khadi products?
Ans. prasar bharti

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 25 September 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here