28 August 2021 Current Affairs

0
22
28 August 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

28 August 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 28 August 2021

Ques 1. Which search engine shut down its news websites in India?
Ans. Yahoo

Ques 2. CPL’s 2021 season was organized from today, what is the full name of CPL?
Ans. Caribbean Premier League

Ques 3. Which day is celebrated all over the world on 27th August?
Ans. World Rock Pepper Caesar’s Day

Ques 4. TECNO launches its first exclusive retail outlet in which Indian city?
Ans. Delhi

Ques 5. Which table tennis player has won the title of Czech International Open?
Ans. Ji Sathiyan

Ques 6. Who has been appointed as the Executive Director of RBI?
Ans. Ajay Kumar

Ques 7. Former captain Ted Dexter passed away He was the former captain of which country?
Ans. England

Ques 8. In the announcement of the Sahitya Akademi Award 2020 in Nepali and Rajasthani tongue, for which of his works, eminent Rajasthani writer Bhanwar Singh Samour has been rewarded?
Ans. Culture Re Sanatan Dith

Ques 9. Which Nepali writer has been rewarded for his work ‘Kirayako Kokh’ in the announcement of the Sahitya Akademi Award 2020?
Ans. Shankar Dev Dhakal

Ques 10. Who has been appointed as the Additional Director General of CISF?
Ans. Ms. Meena Singh

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs, current affairs today, current affairs of today, current affairs in Hindi, current affairs Hindi, current affairs gk today, current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here