27 September 2021 Current Affairs

0
80
27 September 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

27 September 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most Important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 27 September 2021 

Ques 1. Where is the “Quad Summit 2021” held?
Ans. America

Ques 2. In which district the Khadi and Village Industries Commission has established Odisha’s first “silk yard” producing center?
Ans. ridge

Ques 3. Who has been appointed by the (WHO) World Health Organization as the brand ambassador for Global Health Financing?
Ans. garden brown

Ques 4. What is the place of India’s city in the “Global Startup Ecosystem Report 2021”?
Ans. 26th

Ques 5. Which Kingdom will host the “FIH Hockey Men’s Junior World Cup 2021”?
Ans. Odisha

Ques 6. Which day is celebrated across the world on 26 September?
Ans. World Nuclear Weapons Abolition Day, World Daughter Day

Ques 7. Who has been appointed as the President of Prem Trust of India?
Ans. Aveek Sarkar

Ques 8. Which Indian archer has been Elected for the “World Archery Athlete’s Committee”?
Ans. Abhishek Verma

Ques 9. Writer Anamika has been awarded the Sahitya Akademi Award 2020 for which language?
Ans. Hindi language

Ques 10. Who has been distinguished with the “National Florence Nightingale Award 2020”?
Ans. S V Saraswati

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here