26 March 2023 Current Affairs

0
165
26 March 2023 Current Affairs
26 March 2023 Current Affairs

Current Affairs

26 March 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 26 March 2023 

Ques 1. Who has been inducted as the new member of the BRICS New Development Bank?
Ans. Mishra

Ques 2. Lok Sabha has canceled the membership of which MP recently?
Ans. Rahul Gandhi

Ques 3. Google launches ChatGPT rival in US and UK?
Ans.  bard

Ques 4. Which country has won both the men’s and women’s titles of the Asian Kho Kho Championship?
Ans. North India

Ques 5. Which program has been implemented in Rajasthan to integrate Anganwadi centers into schools?
Ans. School Readiness Program

Ques 6. Who was recently awarded the Kerala Jyoti Samman, the highest civilian honor of Kerala?
Ans. MT Vasudevan Nair

Ques 7. Where has the data center and cyber security training institute been certified by RBI?
Ans. Bhubaneswar

Ques 8. Which country has become the new member of BRICS New Development Bank?
Ans. Mishra

Ques 9. Where was the anti-submarine warfare craft ‘INS Androth’ launched?
Ans. Kolkata

Ques 10. Which ministry launched the ‘DigiClaim’ module?
Ans. Ministry of Agriculture and Farmers Welfare

Ques 11. National Research Center on Camel (NRCC) has launched which camel milk-millet porridge composite product technology?
Ans. Mallinath Cattle Fair, Tilwara

Ques 12. Which country has topped the recently released list of billionaires?
Ans. China

Ques 13. The Chief Minister of which state unveiled the State Youth Policy and Youth Portal?
Ans. Madhya Pradesh.

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here