26 December 2021 Current Affairs

0
169
26 December 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

26 December 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam. Current Affairs

Current Affairs 26 December 2021 

Ques 1.  When is National Consumer Rights Day celebrated?
Ans. December 24

Ques 2. Who has won the United Nations Women’s Award for Leadership Commitment 2021?
Ans. Divya Hegde

Ques 3.  Richard Rogers has passed away, who was he?
Ans. Architect

Ques 4. According to the report of the Ministry of Finance, by what percentage has the advance tax collection increased?
Ans. 54%

Ques 5. The cabinet of which kingdom has approved the establishment of the first teacher’s university?
Ans. Delhi

Ques 6. Which country has topped in terms of unicorn companies?
Ans. America

Ques 7. Justice Sanjay Kumar Mishra has been appointed as the Acting Chief Justice of the High Court of which kingdom?
Ans. Uttarakhand

Ques 8. Who will host the ICC Under 19 Cricket World Cup 2022?
Ans. West Indies

Ques 9. Where has the longest Pool T bridge of Odisha been inaugurated?
Ans. Cuttack

Ques 10. Who has won the Mother Teresa Memorial Award?
Ans. Anil Prakash Joshi

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs 2020 questions and answers, current affairs 2021, current affairs adda 247, current affairs of India, current affairs India, current affairs pdf, current affairs 2019, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, CA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here