25 December 2021 Current Affairs

0
203
25 December 2021 Current Affairs
25 December 2021 Current Affairs

Current Affairs

25 December 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 25 December 2021 

Ques 1. Who has announced the deployment of women commandos in 2 plus category security?
Ans. central government

Ques 2. Which state government has announced a 1% reservation for transgenders in the police?
Ans. Government of Karnataka

Ques 3. Which cabinet has approved the establishment of the first teacher university?
Ans. Delhi cabinet

Ques 4. The food and Drug Administration has approved Apravude injection to prevent which disease?
Ans. HIV

Ques 5. Which Justice has been appointed as the Acting Chief Justice of Uttarakhand High Court?
Ans. Justice Sanjay Kumar Mishra

Ques 6. Which bank has topped in digital transactions in 2020-21?
Ans. Bank Of Baroda

Ques 7. Mastercard and which company have announced a tokenization method?
Ans. Google

Ques 8. In which country 66 million-year-old dinosaur embryos have been discovered?
Ans. China

Ques 9. Which country has won the bronze medal in the Asian Men’s Hockey Championship 2021 played in Dhaka, Bangladesh?
Ans. India

Ques 10. Which day is celebrated all over India on 23rd December?
Ans. National Farmers Day

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs, current affairs today, current affairs of today, current affairs in Hindi, current affairs Hindi, current affairs gk today, current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here