25 May 2022 Current Affairs

0
169
25 May 2022 Current Affairs
25 May 2022 Current Affairs

Current Affairs

25 May 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 25 May 2022 

Ques 1. Peter Albers has been recently appointed as the Chief Executive Officer of which airline company?
Ans. indigo

Ques 2. How many billion dollars of FDI has been received by India in the year 2022?
Ans. 83.57

Ques 3. Amazon Pay and which bank have tied up for UPI payments?
Ans. RBL Bank

Read Also: Current Affairs

Ques 4. Hassan Sheikh Mohammed has been elected as the new President of which country?
Ans. Somalia

Ques 5. New Development Bank has announced to open its first regional office in India in which Town?
Ans. Gujarat

Ques 6. Subhash Ola, an inventor from which the state of India has won the first prize for the Amazon Sambhav Entrepreneurship Challenge 2022?
Ans. Rajasthan

Ques 7. When is International Museum Day (IMD) observed?
Ans. May 18

Ques 8. In which country has the Indian Navy recently conducted the Coordinated Patrol (CORPAT) exercise?
Ans. Bangladesh

Ques 9. Adani Group recently signed a Memorandum of Understanding (MoU) with the state government for the investment of how many crores in Andhra Pradesh?
Ans. Rs 60,000 crore

Ques 10. According to rating agency ICRA, India’s Gross Domestic Product (GDP) growth is projected to fall to what percent in the fourth quarter of the financial year 2021-22?
Ans. 3.5 percent

Ques 11. India’s first 5G testbed set up for Rs.
Ans. 220 crores

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf,  current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here