25 January 2022 Current Affairs

0
335
25 January 2022 Current Affairs
25 January 2022 Current Affairs

Current Affairs

25 January 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 25 January 2022 

Ques 1. When was the 125th birth anniversary of Netaji Subhas Chandra Boss celebrated?
Ans. January 23

Ques 2. Where is the maritime exercise Neptune Strike 22 organized by NATO countries held?
Ans. In the Mediterranean Sea

Ques 3. Which state has launched a one-stop website to promote electric vehicles?
Ans. Delhi

Ques 4. Subhash Bhowmik has passed away, he is related to which field.
Ans. Football

Ques 5. Who has won the title of Syed Modi International Badminton tournament?
Ans. PV Sindhu

Ques 6. Where has India’s first Para-Badminton Academy started?
Ans. Lucknow, Uttar Pradesh

Ques 7. Who has released the Climate of India during the 2021 report?
Ans. IMD

Ques 8. Which state has recently launched its Kangra app?
Ans. Himachal Pradesh

Ques 9. Where will the museum be built in memory of the Jungle Satyagraha of 1930?
Ans. Maharashtra

Ques 10. Recently who has been made the brand ambassador of Gooddot?
Ans. Neeraj Chopra

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here