24 January 2022 Current Affairs

0
248
24 January 2022 Current Affairs
24 January 2022 Current Affairs

Current Affairs

24 January 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 24 January 2022 

Ques 1. Recently which finance bank has launched ‘Platina Fixed Deposit’?
Ans. Ujjivan Small Finance Bank

Ques 2. Where has Home Minister Amit Shah released the first ‘District Good Governance Index’?
Ans. Jammu and Kashmir

Ques 3. Which state government has announced to set up Infrastructure Financing Authority?
Ans. Arunachal Pradesh

Ques 4. Who has been appointed by RBI as the chairman of Unity Small Finance Bank?
Ans. Vinod Rai

Ques 5. Who has recently inaugurated the interactive virtual museum?
Ans. Ajay Bhatt

Ques 6. Mia Amor Motley has been elected as the Prime Minister of which country?
Ans. Barbados

Ques 7. Which country has changed Jakarta to Nusantara as its capital?
Ans. Indonesia

Ques 8. Who has become the youthful woman to fly solo around the world?
Ans. Zara Rutherford

Ques 9. Who has been elected as the Executive Director of Geojit Financial Services?
Ans. Jones George

Ques 10. Where will Prime Minister Modi unveil the 216 feet tall statue of Sant Ramanujacharya?
Ans. Hyderabad

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, current affairs for UPSC, current affairs UPSC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here