24 August 2021 Current Affairs

0
13
24 August 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

24 August 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 24 August 2021 

Ques 1. In which state the 150-year-old wooden viaduct “Gartang Gali” has been reopened?
Ans. Uttarakhand

Ques  2. amid which 2 cities in Uttar Pradesh will the 594 km long expressway be making?
Ans. Prayagraj to Meerut

Ques 3. which telecom company USOF and which telecom company signed an agreement to endow high-speed internet service to the northeastern states of India?
Ans. BSNL

Ques 4. In how many years, the Government of India has been constituted a committee to double the handloom production?
Ans. 3 years

Ques 5. When is the “International Day for the Slave Trade and Its Abolition” celebrating?
Ans. 23 August

Ques 6. India and which country have signed an agreement to purchasing AK-103 rifles?
Ans. Russia

Ques 7. Sri La Ganesan has been decided as the Governor of which state?
Ans. Manipur

Ques 8. NTPC LTD has started the country’s largest floating solar PV project in which state?
And. Andra Pradesh

Ques 9. Which state’s former CM and Governor Kalyan Singh has departed away at the age of 89?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 10. In which state/UT India’s highest herbal park has been open?
Ans. Uttarakhand

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here