23 September 2023 Current Affairs

0
73
23 September 2023 Current Affairs
23 September 2023 Current Affairs

Current Affairs

23 September 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 23 September 2023 

Ques 1. Which Indian bowler has got the top position in ICC’s ‘ODI Ranking’?
Ans. Mohammad Siraj

Ques 2. Who was announced by BCCI as the official partner for BCCI Domestic and International Season 2023-26?
Ans. SBI Life

Ques 3. India Which IIT partnered with ICICI Bank to boost startup eco system?
Ans. IIT Kanpur

Ques 4. Who was announced by BCCI as the official partner for BCCI Domestic and International Season 2023-26?
Ans. SBI Life

Ques 5. Which state government has notified 10% EWS quota in education and employment?
Ans. Karnataka

Ques 6. Which country’s government has declared emergency for 60 days in ‘544 districts’?
Ans. Peru

Ques 7. Which state launched ‘Officer Desk System’ to speed up the work of the secretariat?
Ans. Uttar Pradesh

Ques 8. Where has Prime Minister Modi dedicated ‘Yashobhoomi’ to the people of the nation:
Ans. Dwarka

Ques 9. Which state government has started the Chief Minister Self-Reliant Campaign?
Ans. Assam

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 19 September 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here