23 May 2022 Current Affairs

0
143
23 May 2022 Current Affairs
23 May 2022 Current Affairs

Current Affairs

23 May 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 23 May 2022 

Ques 1. Which Kingdom government is planning to launch Urban Agriculture Policy?
Ans. Delhi

Ques 2. Which city has announced the opening of Madame Tussauds museum soon?
Ans. Noida

Ques 3. Where has Skyroot successfully test-fired Vikram-1 rocket stage?
Ans. Hyderabad

Ques 4. Which state’s cabinet has recently approved an incentive of Rs 1500 per acre for farmers?
Ans. Punjab Cabinet

Ques 5. Who will participate from India’s side in the Intersolar Europe 2022 event?
Ans. Mr. Bhagwant Khuba

Read Also: Current Affairs

Ques 6. Which is the host state of ‘Vadnagar International Conference’?
Ans. Gujarat

Ques 7. Prime Minister Narendra Modi inaugurated the country’s first 5G testbed so that start-ups and industry players can test their products, What is the cost of a 5G Tested?
Ans. 220 crore

Ques 8. According to a report, which country has recorded the highest number of deaths related to air pollution?
Ans. India

Ques 9. Which cricketer turned politician has been sentenced to one-year imprisonment by the Supreme Court?
Ans. Navjot Singh Sidhu

Ques 10. Who started the ‘Girl Empowerment Mission’?
Ans. NTPC

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here