22 December 2021 Current Affairs

0
161
22 December 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

22 December 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 22 December 2021 

Ques 1. SpaceX has launched how many Starlink satellites from California base?
Ans. 52

Ques 2. Which day is celebrated in whole India on 22nd December?
Ans. National Mathematics Day

Ques 3. Who has recently inaugurated ‘Rishihood University’?
Ans. M. Venkaiah Naidu

Ques 4. When is International Human Unity Day celebrated?
Ans. 20 December

Ques 5. Who has become the first Indian male to win the silver medal at the World Badminton Championships?
Ans. Kidambi Srikanth

Ques 6. Which state has tied up with UNCDF to start Mission Living Lab for the financial empowerment of women?
Ans. Odisha

Ques 7. Who has been selected as the new President of the Indian Newspaper Society?
Ans. Mohit Jain

Ques 8. GACL and GAIL have joined hands to set up bioethanol plants in which state?
Ans. Gujarat

Ques 9. In which nation a 2300-year-old Buddhist temple has been found?
Ans. Pakistan

Ques 10. In which state the three-day International Bee Festival has started?
Ans. Uttarakhand

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs in Hindi, current affairs Hindi, current affairs gk today, current affairs daily, current affairs Hindi today, current affairs today in Hindi, current affairs 2020 in Hindi, current affairs gk, gk with current affairs, current affairs 2020 pdf, current affairs for UPSC, current affairs UPSC

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here