21 December 2021 Current Affairs

0
360
21 December 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

21 December 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam. CA

Current Affairs 21 December 2021 

Ques 1. When is Goa Liberation Day celebrated?
Ans. 19 December

Ques 2. Which medal has Purnima Pandey got in the Commonwealth Weightlifting Championship?
Ans. Gold

Ques 3. International Human Unity Day is observed every year on which date?
Ans. 20 December

Ques 4. Which is the most expensive selling tea made?
Ans. Manohari Gold Tea

Ques 5. Which of the following city has recently hosted the grand finale of the All India Vande Bharatam, a dance festival?
Ans. New Delhi

Ques 6. Which nation has been affected the most by Super Typhoon Rai?
Ans. Philippines

Ques 7. India-Central Asia Dialogue is being held in New Delhi from 18 to 20 December. What version of this talk is this?
Ans. third

Ques 8. Who has been appointed as the President of the Indian Newspaper Society?
Ans. Mohit Jain

Ques 9. PM Modi laid the foundation stone of Ganga Expressway at which of the following places in Uttar Pradesh?
Ans. Shahjahanpur

Ques 10. Who has become the first Indian to reach the finals of the BWF World Championship?
Ans. Kidambi Srikanth

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

Tags: current affairs 2020 questions and answers, current affairs 2021, current affairs adda 247, current affairs of India, current affairs India, current affairs pdf, current affairs 2019, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here