21 November 2022 Current Affairs

0
40
21 November 2022 Current Affairs
21 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

21 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

 Current Affairs 21 November 2022

Ques 1. Who has been appointed as the full-time member of NITI Aayog?
Ans. Arvind Virmani

Ques 2. Which day is celebrated every year on 20 November in the country?
Ans. Constitution Day

Ques 3. How many gold medals did India win in the 15th Asian Airgun Championship?
Ans. 25

Ques 4. In which state did PM Modi dedicate the 600 MW Kameng hydropower project?
Ans. Arunachal Pradesh

Ques 5. Which company will set up the country’s first multimodal logistic park?
Ans. Reliance Industries

Ques 6. CV Ananda Bose has been appointed as the new Governor of which state?
Ans. West Bengal

Ques 7. Which country has become the world’s second-largest producer of steel?
Ans. North India

Ques 8. Who will attend the opening of the FIFA World Cup to be held in Qatar?
Ans. Jagdeep Dhankhar

Ques 9. How many gold medals did India win in the 15th Asian Airgun Championship?
Ans. 25

Ques 10. Which has been chosen as the country’s strongest telecom brand?
Ans. Reliance Jio

Ques 11. The government appointed the Drug Controller General of India, Dr. V.G. Somani’s tenure has been extended to how many months?
Ans. 3 months

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here