20 November 2022 Current Affairs

0
16
20 November 2022 Current Affairs
20 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

20 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 20 November 2022 

Ques 1. Where will the world’s longest river cruise depart for the first time?
Ans. From Kashi

Ques 2. The Indian Space Research Organization (ISRO) recently successfully launched the country’s first private rocket named Vikram-S.
Ans. Start

Ques 3. When is National Legal Services Day celebrated?
Ans. 09 November

Ques 4. For the first time, how many women officers will be inducted into the Defense Services Staff College?
Ans. 06

Ques 5. Who has become the president of ICC?
Ans. Greg Barclay

Ques 6. Who has been given the first prize in the Hindi category in the “SAIL Golden Jubilee Story Writing Competition-2022”?
Ans. Dani Prasad Sharma

Ques 7. Where did the 15th Asian Airgun Championship 2022 begin?
Ans. South Korea

Ques 8. Who was invited as an international observer for the Nepal elections?
Rajiv Kumar

Ques 9. Where will the 34th Sub Junior Under-13 National Badminton Championship-2022 be held?
Ans. Lucknow

Ques 10. Which state has become a uniform price of gold in the entire state?
Ans. Kerala

Ques 11. Which of the following nations participated in the 4th meeting of the Moscow Model Consultations held?
Ans. India

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here