21 February 2022 Current Affairs

0
203
21 February 2022 Current Affairs
21 February 2022 Current Affairs

Current Affairs

21 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam. CA

Current Affairs 21 February 2022 

Ques 1. Which state government has recently partnered with Sky Year for the delivery of medicines?
Ans. Himachal Pradesh

Ques 2. When is Soil Health Card Day celebrated?
Ans. 19 February

Ques 3. Which ministry has recently approved a scheme named “New India Literacy Program” to cover all aspects of adult education?
Ans. Ministry of Education

Ques 4. Surjit Sengupta has passed away, who was he?
Ans. Footballer

Ques 5. Which national policy has been launched by the central government on 17th February 2022?
Ans. National Hydrogen Policy

Ques 6. When is World Pangolin Day celebrated?
Ans. 19 February

Ques 7. Which state government has launched the Kunsayam scheme for persons with disabilities?
Ans. Ladakh

Ques 8. Where has the water taxi service been flagged off?
Ans. Mumbai

Ques 9. The first colored souvenir coin on Panchatantra has been issued by?
Ans. Nirmala Sitharaman

Ques 10. Who has become the brand ambassador of gaming app A23?
Ans. Shahrukh Khan

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here