20 February 2022 Current Affairs

0
2531
20 February 2022 Current Affairs
20 February 2022 Current Affairs

Current Affairs

20 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 20 February 2022 

Ques 1. Which storm has hit the seaside areas of Russia, Britain?
Ans. Yunis Toofan

Ques 2. Researchers from which IIT institute have developed a new material called ‘Origami Metamaterials’?
Ans. IIT Madras

Ques 3. Who is the FIFA Club World Cup Champion 2021?
Ans. Chelsea

Ques 4. Which ministry has launched the New India Literacy Program for adult education?
Ans. Ministry of Education

Ques 5. Researchers from which university have developed a molecule that can inactivate the coronavirus spike protein?
Ans. University of Helsinki

Ques 6. To whom has Twitter tied up to promote the Tips feature?
Ans. With Paytm

Ques 7. Which country holds the chairmanship of G20 in 2022?
Ans. Indonesia

Ques 8. Which states have won the Senior National Volleyball Championship 2021-22 in Men’s and Women’s respectively.
Ans. Haryana in men and Kerala in women

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here