21 April 2022 Current Affairs

0
49
21 April 2022 Current Affairs
21 April 2022 Current Affairs

Current Affairs

21 April 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 21 April 2022 

Ques 1. When is World Voice Day celebrated?
Ans. April 16

Ques 2. Where is the 40th edition of Hunar Haat organized?
Ans. Mumbai

Ques 3. Who has won the Seventy-one Senior National Basketball Championship?
Ans. Tamil Nadu

Ques 4. Who has been appointed as the brand ambassador of Brain Health Initiative by Karnataka?
Ans. Robin Uthappa

Ques 5. When is World Liver Day celebrated?
Ans. 19th April

Ques 6. Who has been distinguished with the International Gandhi Prize 2021 for Leprosy?
Ans. Dr. Bhushan Kumar, Leprosy Yagya Trust (Gujarat)

Ques 7. Who has won the Twelve Senior Men’s National Hockey Championship?
Ans. Haryana

Ques 8. Who has been nominative as the President of the India Pulse and Grains Association?
Ans. Bimal Kothari

Ques 9. What hurricane has hit the Philippines?
Ans. Maggi

Ques 10. Who has been honored with the ‘Malcolm Adisesia Prize 2022’?
Ans. Prabhat Patnaik

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here