19 November 2022 Current Affairs

0
16
19 November 2022 Current Affairs
19 November 2022 Current Affairs

Current Affairs

19 November 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams.

Current Affairs 19 November 2022 

Ques 1. For the first time, how many women officers will be inducted into the Defense Services Staff College?
Ans. 06

Ques 2. How many dollars has India saved in fuel costs?
Ans. 4.2 billion dollars

Ques 3. Who was invited as an international observer for the Nepal elections?
Ans. Rajeev Kumar

Ques 4. With whom has BSNL made a deal worth Rs 26821 crore?
Ans. TCS

Ques 5. Which country has announced hosting the 2025 Kabaddi World Cup?
Ans. Britain

Ques 6. Where will Vice President Jagdeep Dhankhar lead India at the ASEAN-India Commemorative Summit?
Ans. Cambodia

Ques 7. Who was elected to the Athletes Commission of the International Table Tennis Federation?
Ans. Achanta Sharat Kamal

Ques 8. Who will be given the Satyajit Ray Lifetime Achievement Award at the 53rd edition of the International Film Festival of India?
Ans. Carlos Saura

Ques 9. Who is hosting the eight-day prestigious ‘Pushkar Fair?
Ans. Pushkar

Ques 10. According to the estimates of the United Nations, the world’s population has become how many billions?
Ans. 8 billion

Ques 11. Who has launched the FloodHub platform to forecast floods?
Ans. Google

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here