16 October 2021 Current Affairs

0
652
16 October 2021 Current Affairs
Current Affairs

Current Affairs

16 October 2021 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 16 October 2021 

Question 1. Who has at the latest won the title of Miss Earth India 2021?
Answer – Rashmi Madhuri

Question 2. Tejaswini initiative has started by the police of which kingdom?
Answer – North Delhi

Question 3. How many medals have a win by Indian shooters in the ISSF Junior World Championship in 2021?
Answer – 43

Question 4. Who has been made the Chairman of the World Steel Association?
Answer – Sajjan Jindal

Question 5. Which company has been given Maharatna rank by the Government of India?
Answer – Power Finance Corporation

Question 6. With whom has Coca-Cola India extended its partnership as ambassador?
Answer – Sourav Ganguly

Question 7. Who has been appointed as the president of the National Commission for Protection of Child Rights?
Answer – Priyank Kanungo

Question 8. Which hydroelectric project has been annulled by the Kerala government?
Answer – Adhirashpilly Hydroelectric Project

Question 9. Who has been appointing by IndusInd Bank as its Chief Financial Officer?
Answer – Govind Jain

Question 10. Which nation has launched its first solar exploration satellite?
Answer – North China

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1

 

Tags: current affairs 2020 questions and answers, current affairs 2021, current affairs of India, current affairs India, current affairs pdf, current affairs 2019, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here