14 March 2022 Current Affairs

0
168
14 March 2022 Current Affairs
14 March 2022 Current Affairs

Current Affairs

14 March 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 14 March 2022 

Ques 1. Which kingdom government will start doorstep delivery of digital land records?
Ans. Bihar

Ques 2. Which country has joined the gray list of FATF?
Ans. Pakistan

Ques 3. How many years have been completed recently since the “Pal-Dadhav massacre” that killed about 1,200 tribal revolutionaries by the British?
Ans. 100 years

Ques 4. Who has been made the chairman of the Chardham Project Committee?
Ans. Justice AK Sikri

Ques 5. Which country has completely banned Facebook?
Ans. Russia

Ques 6. Who has become the new Chief Minister of Punjab?
Ans. Bhagwant Mann

Ques 7. Indian airports are ranked at the top of the range of 15 to 25 million passengers per annum.
Ans. Rajiv Gandhi International Airport, Hyderabad

Ques 8. Which bank has been directed by the Reserve Bank of India to stop the onboarding of new customers?
Ans. Paytm Payments Bank

Ques 9. How many students will ISRO select for the Young Scientist Program?
Ans. 150

Ques 10. When has CISF celebrated its 53rd Raising Day?
Ans. 06 March

Ques 11. To whom has the Indian company CLAWS signed an agreement?
Ans. Australian’s AARC

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here