14 February 2022 Current Affairs

0
219
14 February 2022 Current Affairs
14 February 2022 Current Affairs

14 February 2022 Current Affairs

14 February 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very most important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 14 February 2022

Ques 1. Where was the Durbar Hall inaugurated by the President recently?
Ans. In Mumbai Raj Bhavan

Ques 2. When will the 45th International Kolkata Book Fair begin?
Ans. February 28

Ques 3. Which country has expanded its presence in the Pacific with the Solomon Islands Embassy after 29 years?
Ans. America

Ques 4. Who has written the book Atal Bihari Vajpayee?
Ans. Sagarika Ghosh

Ques 5. M Jagadesh Kumar has been elected as the new president of?
Ans. UGC

Ques 6. In which state has Adani launched the Haldia Dock project?
Ans. West Bengal

Ques 7. Which nation has been affected the most by Cyclone Batsirai?
Ans. Madagascar

Ques 8. Which country has topped the Democracy Index of 167 countries released by the Economist Intelligence Unit?
Ans. North Norway

Ques 9. Who has been topped the SalesForce Global Digital Skills list of 2022?
Ans. India

Ques 10. Which country has listed the koala as an endangered species?
Ans. Australia

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs cloud, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs, Current Affairs in English.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here