13 September 2023 Current Affairs

0
80
13 September 2023 Current Affairs
13 September 2023 Current Affairs

Current Affairs

13 September 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 13 September 2023

Ques 1. In which country ‘International Olympiad for Informatics’ has been organized?
Ans. Hungary

Ques 2. Who has inaugurated the much awaited ‘Bangas Valley Festival’ in Kupwara district of Jammu and Kashmir?
Ans. Manoj Sinha

Ques 3. When is International Police Cooperation Day celebrated?
Ans. 07 September

Ques 4. Which country has topped the ICC men’s ODI rankings?
Ans. Australia

Ques 5. Who is leading a three-member delegation to Maldives to observe the Presidential Elections, 2023?
Ans. Arun Goyal

Ques 6. Which state’s ‘Rayagada Shawl’ has got GI tag?
Ans. Odisha

Ques 7. In which state ‘Bajra International Conference’ will be organized?
Ans. Odisha

Ques 8. Who has been included in the longlist of Britain’s top non-fiction awards?
Ans. Dr. Siddharth Mukherjee

Ques 9. Where has the Indian Coast Guard participated in the 19th meeting of ‘Heads of Asian Coast Guard Agencies’?
Ans. Istanbul

Ques 10. What was the main focus of the talks between India and UK during the 12th Economic and Financial Dialogue (EFD)?
Ans. Infrastructure development

Ques 11. Who has won the Leading Fintech Personality of the Year award?
Ans. Adeeb Ahmed

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 09 September 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here