13 September 2022 Current Affairs

0
60
13 September 2022 Current Affairs
13 September 2022 Current Affairs

Current Affairs

13 September 2022 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. Read Carefully this post. Most questions Coming related to this Topic in Exams. CA

 Current Affairs 13 September 2022

Ques 1. Who has announced to host the ‘US Pacific Iceland nation Summit’ for the first time?
Ans. America

Ques 2. When is Himalayan Day celebrated?
Ans. 9 September

Ques 3. Who has been appointed by Reliance Retail as the brand ambassador for Performax?
Ans. Jasprit Bumrah

Ques 4. Which city in America has recently declared a state of emergency over polio due to the spread of the virus across the state?
Ans. New York

Ques 5. The US has approved USD 450 million assistance to the country for the F-16 fighter jet fleet maintenance.
Ans. Pakistan

Ques 6. Which state government launched a ‘Mahila Nidhi’ loan scheme for women?
Ans. Rajasthan

Ques 7. Central Vista Avenue was inaugurated by whom?
Ans. Narendra Modi

Ques 8. What is Moody’s forecast for India’s economic growth for 2022?
Ans. 7.7%

Ques 9. In which kingdom is the country’s largest rubber dam built?
Ans. Bihar

Ques 10. Which nation will host the Quad Senior Officers’ Meeting?
Ans. India

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here