11 May 2023 Current Affairs

0
159
11 May 2023 Current Affairs
11 May 2023 Current Affairs

Current Affairs

11 May 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 11 May 2023 

Ques 1. After Jammu and Kashmir, where has Lithium deposits been discovered? ,
Ans. Rajasthan

Ques 2. ‘Mission Lakshya Sadhna’ has been started by which district administration?
Ans. Tonk

Ques 3. Which state’s police is running a special campaign “Operation Maryada”?
Ans. Uttarakhand

Ques 4. Samaresh Mazumdar passed away recently. He was associated with which field?
Ans. writer

Ques 5. Which state has launched its ‘Institutional Ranking Framework’? ,
Ans. Kerala

Ques 6. Who has launched the IHD platform in the health sector?
Ans. Narayan Rane

Ques 7. Where has Rajasthan’s first Center of Genomics Excellence been started?
Ans. Apex Hospital, Jaipur

Ques 8. Which medal has been won by Vidyarani Devi in the Asian Weightlifting Championship?
Ans. Silver Medal

Ques 9. In which country the annual investment meeting starts in May 2023?
Ans. united arab emirates

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here