11 July 2023 Current Affairs

0
77
11 July 2023 Current Affairs
11 July 2023 Current Affairs

Current Affairs

11 July 2023 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all competitive exams. Read this post carefully. Most questions Are related to this Topic in Exams.

Current Affairs 11 July 2023

Ques 1. Where will the 67th convention of ‘Travel Agents Association of India’ (TAAI) be held?
Ans. Colombo

Ques 2. Which state’s chief minister has presented a guarantee budget?
Ans. Karnataka

Ques 3. Which institute of Rajasthan has prepared airplane biofuel from ‘bio waste’?
Ans. Indian Institute of Technology, Jodhpur

Ques 4. In which city of Telangana did PM Modi inaugurate infrastructure projects worth Rs 6100 crore in July 2023?
Ans. Hanamkonda

Ques 5. Which state government has increased the retirement age of professors to 65 years?
Ans. Jammu and Kashmir

Ques 6. Under whose chairmanship is the 23rd summit of SCO being organized?
Ans. India

Ques 7. Who has been appointed as acting chairperson of NGT?
Ans. Shri S K Singh

Ques 8. The Chief Minister has approved the creation of how many new Patwar Mandals in the state?
Ans. 1035

Ques 9. Which player has won the gold medal in the World Shooting Para Sports World Cup held in Ojisec?
Ans. Apurvi Chandela

Ques 10. Which state government has decided to teach biography of Veer Savarkar in school?
Ans. Government of Madhya Pradesh

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: Daily Current Affairs, current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here