11 July 2022 Current Affairs

0
73
11 July 2022 Current Affairs
11 July 2022 Current Affairs

Current Affairs

11 July 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 11 July 2022 

Ques 1. Which Japanese Prime Minister has been shot dead?
Ans. Shinzo Abe

Ques 2. Which state has got approval for a USD 300 million World Bank-funded school education project?
Ans. Chhattisgarh

Ques 3. Who has been named as India’s new Sherpa for G-20 after Piyush Goyal?
Ans. Amitabh Kant

Ques 4. Who has become the new Managing Director and CEO of SBI General Insurance?
Ans. Paritosh Tripathi

Ques 5. What is the name of the single repository of all the digital projects of the Government of India, to be shared with the world?
Ans. India stock

Ques 6. Which government organization has announced the winners of the 2022 Fields Medal?
Ans. International Mathematical Union

Ques 7. To whom is the discussion related to the “PNB Rakshak Plus Scheme”.
Ans. Punjab National Bank and Indian Air Force

Ques 8. The General Secretary of which organization, Mohammad Sanusi Barkindo has passed away recently?
Ans. OPEC

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here