• Thu. Feb 29th, 2024

NotesPlanet

Visit Our NotesPlanet Website and Build your Future

11 January 2024 Current Affairs11 January 2024 Current Affairs

Current Affairs

11 January 2024 Current Affairs: we share daily updated Current Affairs. This topic is an essential part of all government exams. Read this post carefully. All Question Important for exam Like: SSC, Bank, LDC.

Current Affairs 11 January 2024 

Ques 1. In which state ‘International Purple Fest 2024’ has started?
Ans. Goa

Ques 2. Who has been recommended for this year’s Arjuna Award after his outstanding performance in the ODI World Cup?
Ans. Mohammed Shami

Ques 3. Which of the following schemes has been started by the Uttar Pradesh government in Ayodhya district under ‘Navy Ayodhya Project’?
Ans. Paying Guest Scheme

Ques 4. Who has been appointed to the Central Board of Film Certification?
Ans. Akkala Sudhakar

Ques 5. The Chief Minister of which state has inaugurated the country’s first healthy and clean food street ‘Prasadam’?
Ans. Madhya Pradesh

Ques 6. Who has recently taken over the post of Secretary of Railway Board?
Ans. Aruna Nair

Ques 7. What is the name of the country’s first healthy and clean food street inaugurated by Dr. Mansukh Mandaviya?
Ans. Prasadam

Ques 8. In which district of Uttar Pradesh, instructions have been given to build Asia’s second largest fish market?
Ans. Moradabad

Ques 9. Who has been appointed as the acting Chief Justice of Jharkhand High Court?
Ans. Chandrashekhar

Ques 10. In which state has Tata Power announced an investment of more than Rs 70,000 crore?
Ans. Tamil Nadu

Ques 11. Who is the publisher of the book ‘Modi: Energizing a Green Future’?
Ans. Pentagon Press

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs, current affairs 2022 , current affairs today , current affairs 2023 , vision ias current affairs , drishti ias current affairs , current affairs in hindi , gk today current affairs , adda247 current affairs, 05 October 2023 Daily Current Affairs, Current Affairs notesplanet, 26 अक्टूबर 2023 कर्रेंट अफेयर्स ,20 October 2023 Current Affairs.

By Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *