11 April 2022 Current Affairs

0
102
11 April 2022 Current Affairs
11 April 2022 Current Affairs

Current Affairs

11 April 2022 Current Affairs: In this post, we share daily updated Current Affairs. This topic is the most important part of all competitive exams. All these posts are very important for all the candidates who are preparing for the competitive exam.

Current Affairs 11 April 2022 

Ques 1. From which district the Chief Minister of Uttar Pradesh has been started ‘School Chalo Abhiyan’?
Ans. Sravasti

Ques 2. Who has launched the Opportunity (AVSAR) initiative to encourage and provide the right opportunities to women, artisans, and craftsmen?
Ans. Airports Authority of India

Ques 3. Who has written a novel titled ‘Queen of Fire’?
Ans. Devika Rangachari

Ques 4. Who is the author of the book Not Just a Nightwatchman: My Innings with BCCI.
Ans. Vinod Rai

Ques 5. Who has been named as the caretaker PM (prime minister) of Pakistan?
Ans. Gulzar Ahmed

Ques 6. Who is the author of Tomb of Sand?
Ans. Geetanjali Shree

Ques 7. According to the recently released report, the illegal purchase of wildlife online is increasing in which countries?
Ans. Myanmar

Ques 8. Which ministry has set up the AVGC Promotion Task Force?
Ans. Ministry of Information and Broadcasting

Ques 9. Who has joined the board of directors of Twitter?
Ans. Elon Musk

Ques 10. Who has won the 11th DGC Ladies Open Amateur Golf Championship?
Ans. Riya Jadon

Important Links

Facebook:  Notesplanet

Instagram: Notesplanet1 

Tags: current affairs questions, current affairs latest, current affairs gk question, current affairs weekly, current affairs 2020 in Hindi pdf, current affairs recent, Current Affairs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here